Over Ons

“Tijdloze Hollandse gezelligheid”

Tante Boefie

Pijnacker – De familie Van Schie droomde van een toekomst in de Pijnackerse horeca. Na jaren geduld en maanden klussen wordt deze droom op 10 augustus 2012 realiteit met de opening van Café Restaurant "Tante Boefie".

 

Na zich breed te hebben georiënteerd en diverse mogelijkheden te hebben bekeken, is de familie Van Schie in december 2011 eigenaar geworden van het voormalige Van Ouds het Raadhuis. “Vijf huizen verderop ben ik geboren”, vertelt Peter, “Josephien en ik zijn hier 34 jaar geleden getrouwd en het pand was ooit in handen van drie gebroeders Van Schie.”

Samen met hun zoon Jeremy zijn zij 10 augustus 2012 van start gegaan met Tante Boefie, nadat er bergen werk is verzet. “Het pand is vanaf 1700 in drie delen gebouwd, zo oud dat er geen enkele tekening meer van bestaat. We hebben het in de oude stijl teruggebracht alleen niet meer zo hokkerig en donker. Nu is er meer ruimte, zicht en overzicht.”

Om de caféfunctie uit te breiden, is de bar een kwart slag gedraaid en is de ruimte waar voorheen de keuken was erbij getrokken. “De keuken moest sowieso worden vernieuwd en dan gelijk maar op een betere plek. De speelse tafeltjes in de lucht en het balkonnetje zijn gebleven. Onder het balkon, lekker centraal in de zaak, komt de kinderhoek met bergen speelgoed.”

 

 

U kan bij ons terecht voor verjaardagsfeesten, vergaderingen, exposities of als workshoplocatie.

LOCATIE

 

Oostlaan 15

2641DK Pijnacker

CONTACT

 

Tel. +31 15 364 3766

email. info@tanteboefie.nl

VOLG ONS

© Copyright.2018 All Rights Reserved.