a
Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us
Image Alt

Eindejaarsborrel of nieuwjaarsborrel

Samen het oude jaar afsluiten? Of samen het nieuwe jaar beginnen!

Oud & Nieuw komt steeds dichterbij en dus is het tijd om een eindejaarsborrel of nieuwjaarsborrel te organiseren! Veel bedrijven organiseren zo’n borrel voor hun werknemers en zo’n borrel is dan ook het ideale moment om eens gezellig met collega’s onderling bij te praten. Even buiten de werkomgeving! Heel goed om het jaar af te sluiten of om het nieuwe jaar weer goed te beginnen. Een frisse start in januari!

Zoek je nog een geschikte locatie voor jouw eindejaarsborrel of nieuwjaarsborrel? Bij Tante Boefie in Pijnacker hebben wij gezellige zalen die heel geschikt zijn voor een borrel! Of je nu een grote of kleine groep werknemers hebt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Een hapje en een drankje

Bij Tante Boefie organiseren we elk feestje op maat. Dus ook de eindejaars- of nieuwjaarsborrel! Wil je champagne? Moeten er ook hapjes geserveerd worden? En hoe zit het met de versieringen? Ook kunnen we ervoor zorgen dat er geluidsinstallatie inclusief microfoon aanwezig is. Handig als er nog speeches gehouden moeten worden!

Kortom, bij ons zijn de mogelijkheden voor het organiseren van de borrel eindeloos! We hanteren geen standaard prijzen, omdat elke borrel, elk feestje, weer anders is. Heb jij interesse in het organiseren van een borrel rondom Oud & Nieuw bij Tante Boefie? Neem dan contact met ons op! We laten je graag de ruimtes zien zodat we de mogelijkheden met je kunnen doornemen.