Working
Gezellig restaurant met terras en feestzaal in het centrum van Pijnacker. Open op woensdag t/m zondag vanaf 12:30. Ook geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten en bedrijfsfeesten.
Image Alt

Arrangementen3

testimonials image

Twee uur onbeperkt de lekkerste Pickwick Slow-Tea. We beginnen met een soepje vooraf gevolgd door een etagère met diverse sandwiches (brie, zalm en carpaccio) en diverse zoetigheden. Als laatste de warme gerechten met mini-hamburgers en Yakitori Saté en Scones met jam en clotted cream

High-Tea €21,50

Ontvangst met een glaasje bubbels. Daarna twee uur lang genieten van onze huiswijnen met een etagère vol met diverse sandwiches (brie, zalm en carpaccio), mini-hamburger en Yakitori Saté

High-Wine €24,50

Vier je babyborrel bij Tante Boefie! Cupcakes in de kleuren blauw of roze. Wij regelen de versiering en tafeldecoratie. Twee uur lang onbeperkt tapbier, huiswijnen en frisdranken. Een etagère vol met diverse sandwiches (brie, zalm en carpaccio), pindamix met kaasstengels, een heerlijke schaal bittergarnituur, mini-hamburgers en Yakitori Saté.

Baby Borrel €27,50

Vier je babyshower bij Tante Boefie! Cupcakes in de kleuren blauw of roze. Wij regelen de versiering en tafeldecoratie. Twee uur lang onbeperkt thee, koffie en frisdranken. Een etagère vol met diverse sandwiches (brie, zalm en carpaccio), diverse zoetigheden en een heerlijke schaal bittergarnituur.

Babyshower €23,50

Reserveren kan via: info@tanteboefie.nl of 015-364 6930